18 Şubat 2011

Kıskanıyorum, kızıyorum, sinir oluyorum.

       Ya ben mecbur muyum bunları yaşamaya. evet yine beyefendinin beni deli ettiği sinir ettiği anlardan birindeyiz. ya bu çocuk salak ve hakkaten çocuk avutuyoruz yani. ya bu bebenin telefonu serviste vay telefonum niye gelmedi diye bana trip atıyor. ulan ben mi yolladım telefonu alla alla tavrını düzelt konuşmicam bak diyorum. offf senle alakası yok diyor çekiliyor kenara. ay neyse hepsi bir kenara artık yok yani umudu kestim ben bunu eğitmekten. dün gece ben hastalandım kustum midem kötüydü başım falan neyse bugün yatıyorum evde o yüzden gitmedim hiç bir yere beyefendi de mesaj attı ki ben bizimkilerle inceköye gidiyorum diye. bir de öğlen saatleri yani ben de dedim ki ha bu yemeğe gidiyor tamam dedim ben de git hayatım. gidiş o gidiş ne ses var ne seda. ben de mesaj attım ara sıra mesaj atsana diye . ama hayatım kat oynuyorum dedi. laannn !! başıma kaynar sular döküldü . ne kartı ya dedim siz kart oynamaya mı gittiniz? ama delirdin yaani. çünkü bana  öyle bir şey söylemedi. cevap yok  evet cevap mevap yok ! 5 tane mesaj attım 2 kere aradım ama hiç bir şekilde 2 saattir bana dönmedi kafayı yemek üzereyim yedim yani hatta. ay deli olucam hayır yani bir kere de bana şu arkadaşlarıyla çıktığında bi mesaj atsa bi haber verse ölür batar girer bişeyler. ya ohooo ya.aha! öküz mesaj attı. dediği şeye bakın '' gdyrz optm ''. atmıyorum cavap işine geliyosa valla. yaw böyle sevgili olmaz olsun ! eve mi gidiyor napıyor napcak hala haberim yok ya bunları merak etmek ve cevabını almak için bir ilişkide 1 yıl 2 ay 4 gün çok mu az bir süre? amaa yarın be gitcem kızlarla gezmeye nasılsa ben de kart oynarım nasılsa ben de meşgul olucam nihahaha görsün gününü inşallah çatlasın patlasın ! tövbe yarabbim. ya tövbe ya tövbe.

      Neyse biraz dahastalığımdan ve olmayan diyetimden bahsediyim. dün baya midem falan baya kötüydü. 11'de yattım zaten bugün de dinlenmece.  piyano çalışmalıyım çalmalyım ve üşenmemeliyim destekleyin :( öğlen de güzel bi balık yedik mathildayla balık yapmış bize somon fırında böyle dereotu falan vardı baya güzel olmuştu hiç olmazsa o biraz diyetti. burger diye tutturdum ama izin vermedi. böyle işte minikkuş nereye gidiyır acaba merak konusu. 2. mesajı sabırsızlıka bekleyen ben , bana mutluluklar ve olmayan diyetimi düzene sokmayı diliyorum.. 

2 yorum:

  1. erkek milleti işte düzelmiyorlar şekerim. bak benimkini tam 4 sene 7 aydır düzeltemedim. tam herşey yolunda diyorum arkadaşlarıyla olunca dünyayı unutuyor. söyleyince abartıyosun diyor. ben yapsam aynısını yeri göğü inletiyor. erkek işte diyip geçiceksin yorma kendini boşuna =)

    YanıtlaSil
  2. Evet doğru.. en sonunda da öyle olucak galiba :(

    YanıtlaSil

Benimle Paylaşın :)