27 Şubat 2011

Gün var , Buluşma var , Ne ararsan var.

      Evett , tahmin edersiniz ki ben dün minikkuşla buluştum.. nasıl mı diye değerlendirecek olursak;
  1. Baya ilgili
  2. Çok saygılı
  3. Neşeli
  4. Sıcakkanlı
  5. Bana hediyeler alan
  6. Bana çok düşkün
  7. Ve sürekli sevdiğini söyleyen
      Biriyle karşılaştım. baya da güzeldi yani hiç bir pürüz yoktu. ilk başta ben buna bi gıcık oldum soğuk davrandım ama ona ısrarla bana iyi davranmayı sürdürdü. çok da eğlendik esasında. yahu bu adam benimleyken nasıl bu kadar farklı oluyor anlamıyorum ki acaba haftada bir rol yapmak kolay mı oluyor ?:D belkide kim bilir.. Sonuç olarak güzeldi. mutluyduk genel bir bütünlük vardı. sevgiliydik yani evet düğn biz tam bir sevgiliydik eleleydik. kolkolaydık. mutluyduk. ne güzeldi. haftaya da buluşamayabilir. aman artık napim kader. biri gider diğeri de gelmez :D özür falan diledi bizimki yok haber vercem %99 falan dedi. allahım sana geldim o an aha dedim buna nur inmiş :D ne laflar ne aşklar ohh allah nazarlardan saklasın ama yarın pazartesi ya stres oluyorum bu çocuk bana haber vermicek diye ama şu an karar aldım sallamicam. göyaa .ha bu arada saçıma öldü bitti bayıldı :D çok hoş.  neyse kısmet.
    Ahanda yemekler;
     Annecimin günü vardı bugün mathildayla yardımlaşmalar yaptık anneme. ohh bir yemekler sormayın gitsin :D anlatmayım da yazarken tekrar canım istemesin. ay 10 tane kadın hepsi de bağrıyor. ama böyle sınıflarda falan çıkan homurtu olur ya onun böyle bir 10 katı falan vır vır vır . anaamm bi sus be bi sus! diye bağırmadım tabiki ama çok zor dayandım. bir de gülüyorlar ki yani ben olsam ağlarım o muhabbetlere ama onlar istisnasız şöyle bir 10 dakika gülüyorlar. en karlı kısmı can sağlığı, karın tokuluğu. diyorum biz şöyle 4 kişi yapalım gün yemekleri yapıp yapıp yiyelim ama yok. limit en aşşa 10 kişi. bu da böyle geçti işte. haftasonu baya renkliydi.

   Ayy asıl olayı unuttum. adetim is over! ama grip is begining brawa! bu sefer de grip oldum gözüm kulağım akıyor. ilaçlar sağolsun ama daha çok etkilesin . Geçmişler olsun bana iyi günler.

2 yorum:

  1. geçmiş olsun tatlım inşallah bir an önce iyileşirsin.. 3 senelik makarnaya mahkum bi üniversite öğrencisi olarak yemekleri görünce resmen canım acıdı =)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederimm :)) hayyalah ya koymasa mıydım resmi töh :( neyse ya makarna da iyidir severim ben keratayı..

    YanıtlaSil

Benimle Paylaşın :)