24 Mayıs 2011

Yaşıyorum ya valla hayattayım yani.

   Eveet işte bir sevgili vakasına daha denk geldik sayın izleyiciler. aslında her şey çok güzel fazla güzel .bu sefer de korkuyorum nazar değcek diye. minikkuş beni kaybetmekten çok korkuyo. ciddi anlamda çok korkuyo yalnız. ağzıma bakıyo resmen. evet çok mutluyum her şey harika. ama bu sefer de ona üzlüyorum çünkü ben kendimi alamayıp bi kaç kez ağzına sıştım ve gıkını çıkarmadı. sigaraya başlicam dedi ve ben de sigaraya tahammül edemem ve gerçekten edemem babam da içiyo bizde ailecek küçüklükten beri hani böyle bir tiksinme durumu var. ben de bunu duyunca kan beynime sıçradı. bildiğin sıçtım ağzına neler neler. bu ilişkiden beklentilerim var ve sen hiç birini karşılamıyosun dedim :s eski yazılarımı okusam heralde oha amma pısırıkmışım falan derim aman yarabbi çocuk bana sadece nadia üzme beni hakkımı yiyosun dedi. ya bu değişim hara alemet değil allah aşkına noluyo buna?  neyse böyle işte o kötüyüm yazamicam şeysi de o muhabbetti galiba. yine 3 haftadır buluşmuyoruz ne hoş. neyse bu hafta inşallah. ama bu böyle yaptıkça ben buna daha da aşık oluyorum galiba :D çünkü çok acıyorum. velhasıl böyleyken böyle. eğer eskaza okursanız yazımı maşşallah diyin :)

    Onun haricinde uykularımın düzensiz olması dıında bi şey yok. ya benim hayatım hep bu çocuk galiba.. ama nası seviyorum bi bilseniz. ''biz hiç beceremedik sevmeyi de terk etmeyi de aşk kokan dudakların karşısında direnmeyi de.''  hadi  bana iyi aşklar :) okuyun beni keserim.

2 yorum:

  1. maşallah canım nazar değmesin =) sigaraya fazla sert tepki vermiştin aslında bence güzelce söylesende vazgeçirebilirdin =) ama bazen sert çıkmak lazım sende haklısın.

    YanıtlaSil
  2. ah teşekkür ederim :) ya sigara muhabbetini ben hiç kaldıramıyorum neyse bu saatten sonra zaten yelkenler suda :(

    YanıtlaSil

Benimle Paylaşın :)